• pregokalymnos@gmail.com
  • 22430 48080

Ο Παντελης Βούρος είναι το 7ο και τελευταίο παιδί της οικογένειας Βούρου, του Μιχαήλ και της Μαρίας. Από την ηλικία των 12, δουλεύοντας τα καλοκαίρια στο εστιατόριο της αδελφής του, το Μεσογειακό εστιατόριο Prego, ανακάλυψε ότι η μαγειρική είναι το πάθος του και την επέλεξε αντί της ζαχαροπλαστικής.
Το ευνόητο καθως ο Πατέρας Μιχαήλ Βούρος και ο Θείος Παναγιώτης Βούρος συνεχιζουν την παράδοση του ζαχαροπλάστη από τον παππού τους Μιχαήλ , ο οποιος ίδρυσε το ζαχαροπλαστειο «Η Ωραία Καλύμνος» το 1918.
Παίρνοντας την απόφαση να ακολουθήσει την μαγειρική, μετα το τέλος της Α’ Λυκείου φοιτεί στην σχολή Μαγείρων στην Ρόδο, συνεχίζοντας παράλληλα να δουλεύει στο Prego τα καλοκαίρια.
2 χρόνια αργότερα μετακομίζει στο Παρίσι και επιστρέφει το 2017 και το 2018 γίνεται συνέταιρος στο Prego με την αδελφή του Θέμις Βούρου.
Με το τέλος της σεζόν γίνεται δεκτός στις οντισιόν του MasterChef 3 και κερδίζει την παραμονή του στο παιχνίδι με την παρουσίαση στους κριτές, της γνωστής Αχινομακαρονάδας συνοδείας κρέμας avocado. Γίνεται γνωστός για την «ζεν» προσωπικότητα του και κερδίζει την συμπάθεια όλης της Ελλάδας.
Προικισμένος πια με γνώσεις, τεχνικές και εμπειρίες, o Παντελής σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα γευστικότατο μενού σχεδιασμένο πάνω στις σύγχρονες τάσεις της μεσογειακής και ιταλικής κουζίνας.